FC Twente Nieuws

VIDEO: Bekijk nu de ESPN Special 'Singing Bryan Ruiz'

VIDEO: Bekijk nu de ESPN Special 'Singing Bryan Ruiz'

Donderdagavond kwam er een einde aan de indrukwekkende carrière van Bryan Ruiz. De man die een belangrijk aandeel had in het landskampioenschap van FC Twente in 2010 werd met Costa Rica uitgeschakeld in de poulefase van het WK, waardoor de aanvaller zijn laatste professionele wedstrijd heeft gespeeld.

Vlak voor de aftrap van de laatste poule wedstrijd tegen Duitsland ging op ESPN de documentaire Singing Bryan Ruiz in première. Heb je het gemist? Niet getreurd. De documentaire staat inmiddels ook op Youtube en is nu hier te bekijken.

Bryan Ruiz speelde in totaal 147 interlands voor Costa Rica en deed drie keer mee aan een WK. Daarnaast speelde hij 558 officiële wedstrijden in clubverband. Hierin scoorde hij 123 keer en gaf hij 111 assists. Van deze wedstrijd speelde hij er 97 voor FC Twente waarin hij 44 scoorde en 24 assists leverde. Hij speelde in clubverband achtereenvolgens voor LD Alajuelense, KAA Gent, FC Twente, Fulham FC, PSV, Sporting Lissabon, Santos FC en opnieuw LD Alajuelense.

ESPN Special Singing Bryan Ruiz

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties