FC Twente Nieuws

Video: De mooiste goals en acties van FC Twente tot nu toe

Video: De mooiste goals en acties van FC Twente tot nu toe

FC Twente is uitstekend begonnen aan het seizoen 2020-2021. De ploeg van Ron Jans staat op een knappe vijfde plek in het klassement na acht wedstrijden. Door de goede seizoenstart hebben diverse spelers van FC Twente al een oproep gekregen voor hun nationale (jeugd)ploeg.

Danilo was de meest recente speler die een oproep kreeg voor een vertegenwoordigd elftal. De huurling van Ajax zit bij de selectie van de Olympische ploeg van Brazilië. Verder maakte Vaclav Cerny zijn debuut voor Tsjechië en zit Joel Drommel voor het eerst bij het Nederlands Elftal.

De Tukkers scoren er lustig op los in de eredivisie. De afgelopen twee wedstrijden scoorde de ploeg van Ron Jans negen doelpunten. In totaal heeft FC Twente dit seizoen in de competitie twintig keer gescoord en slechts acht goals tegen gekregen. Hiermee hebben de Tukkers op Ajax na tot nu toe de meeste goals gemaakt in de eredivisie dit seizoen. Veel van deze goals zijn terug te zien in onderstaande video.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties