FC Twente Nieuws

VIDEO: eSporter FC Twente boekt eerste overwinning in E-Divisie

VIDEO: eSporter FC Twente boekt eerste overwinning in E-Divisie

Jaimy van den Boogaard heeft er even op moeten wachten, maar na twaalf speelronden kan ook hij zeggen dat hij een wedstrijd heeft gewonnen in de E-Divisie. De eSporter van FC Twente versloeg Romal Abdi van PSV met 3-0 en het was een onverwachte overwinning volgens Van den Boogaard.

[google]"Eindelijk de eerste overwinning", reageert hij na afloop. "Broer, ik zeg jou eerlijk: ik heb jou zien spelen... je kan kapot goed spelen, maar je speelde niet jouw eigen spel. Jij speelde de vorige keer heel goed en daarom dacht ik dat ik niet eens zou winnen, ik zweer op alles", besluit Jaimy.

Desalniettemin schiet Van den Boogaard met de overwinning niet heel veel op, aangezien hij met FC Twente nog steeds op de zeventiende plaats in de E-Divisie staat. Wel heeft hij nu vier punten voorsprong op hekkensluiter Go Ahead Eagles. Ian ter Schuur ging woensdag namelijk met 3-0 onderuit tegen Quinten van der Most van Feyenoord.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties