FC Twente Nieuws

Video | Euforische Boschker vloert Jans: "Heb nu last van m'n nek en rug"

Video | Euforische Boschker vloert Jans: "Heb nu last van m'n nek en rug"

FC Twente wist gisteravond een geweldig resultaat te behalen tegen Feyenoord in de beker. Na 90 minuten stond er 1-1 op het scorebord en dus werd het verlengen. In de 114e minuut maakte Manfred Ugalde de 2-1 voor de ploeg uit Enschede en dat bleek genoeg te zijn voor de winst. Na de goal was er veel ontlading bij zowel de spelers als de staf. Dat ontschoot ook de cameraman van ESPN niet bij de 2-1 van de Costa Ricaan.

Een lach van ongeloof, dat zou na afloop van de wedstrijd een reden zijn voor de grote glimlach van de spelers en staf van FC Twente. "Dat zou best kunnen, want als je kijkt over de hele wedstrijd was Feyenoord qua kansen de betere ploeg. Maar het blijkt maar weer dat de betere ploeg niet altijd wint in het voetbal. De keeper was natuurlijk fantastisch, maar de veerkracht en de spirit van het team ook niet te vergeten", zei Jans na afloop van de wedstrijd in een interview met ESPN.

Na de 2-1 van Ugalde vierden de spelers op het veld samen met de wissels gezamenlijk het doelpunt. Ook was de vreugde groot bij de technische staf na het laatste fluitsignaal. Dat was te zien toen Sander Boschker van blijdschap Jans naar de grond haalde. "Ik heb nu ook een beetje last van m'n rug en m'n nek, dus ik zal Boschker zo nog wel even aanspreken. Maar dat heb ik er wel voor over bij deze overwinning", antwoordt Jans erachter aan.

"Het is gewoon een ontzettende mooie teamprestatie die we hebben neergezet. Als je ook kijkt naar Oosterwolde die zich in de laatste seconden van de wedstrijd nog zo voor de bal gooit, met doodsverachting bijna. Een ontzettend goede invalbeurt van Limnios, die ook belangrijk was bij de vooractie van de goal. Dan is het een prestatie die aan iedereen te danken valt", herhaalt Ron Jans.

Met 4 wedstrijden in 11 dagen zijn het voor de winterstop nog drukke dagen voor FC Twente. Dat ziet de trainer Ron Jans ook in en daar is hij zich zeker bewust van. "Wij moeten zaterdag om 21.00 uur alweer tegen PEC Zwolle spelen. Daarom denk ik dat we in deze dagen voor de wedstrijd wel goed moeten kijken wie er zaterdag kunnen starten. We zeggen steeds dat wij een brede selectie hebben, dus dat is goed om nu over na te gaan denken", eindigt Jans.

PEC Zwolle – FC Twente

Wint FC Twente van PEC Zwolle en houdt bekerheld Unnerstall de nul? Dan win je 3,35 keer je inleg bij BetCity. Registreer je via deze link en ontvang een FREE BET van 20 euro bij een storting van 20 euro.

Scoort Virgil Misidjan tegen PEC Zwolle de eerste of de laatste treffer? Dan win je maar liefst 8,5 keer je inleg. Klik hier voor alle overige opties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties