Aankomende zaterdag speelt FC Twente in de Grolsch Veste tegen Willem II. De club uit Enschede staat momenteel op de achtste plek in de eredivisie, één plek boven de Tilburgers met een verschil van zes punten. In het seizoen 2014-2015 won FC Twente in een knotsgekke thuiswedstrijd vmet 3-2 van Willem II, nadat de Tukkers in de blessuretijd twee keer trefzeker waren en drie punten uit het vuur sleepten.

[google]In de dertiende minuut kwam FC Twente destijds al op voorsprong. Youness Mokhtar passeerde doelman Kostas Lamprou na een prachtige aanval, en zette zo de 1-0 op het scorebord. Na ruim een halfuur spelen maakte Willem II de gelijkmaker, nadat de ploeg alle ruimte kreeg en Ali Messaoud van buiten de zestien de bal in de bovenhoek stuurde. 1-1 was tevens de ruststand.

Twintig minuten voor tijd maakten de Tilburgers zelfs de 1-2, doordat Robbie Haemhouts zich los werkte van de verdediging en de bal intikte. Na tachtig minuten spelen leek het schip definitief te zijn gezonken voor FC Twente, want middenvelder Renato Tapia werd na een schopbeweging met een rode kaart van het veld gestuurd. Echter kwamen de Tukkers in de 92ste minuut nog op gelijke hoogte door een lobje van Jesús Corona. Twintig seconden voor het laatste fluitsignaal werd zelfs nog de 3-2 gemaakt, nadat Torgeir Børven de bal veroverde en zich onsterfelijk maakte door de bal binnen te knallen.