FC Twente Nieuws

VIDEO: Geblesseerde Lukoki viert gelijkspel op krukken met de fans

VIDEO: Geblesseerde Lukoki viert gelijkspel op krukken met de fans

Jody Lukoki kreeg eerder deze voorbereiding een keiharde klap te verwerken. Lukoki scheurde namelijk zijn kruisband af en zal daarom maanden moeten gaan revalideren. Op krukken betrad de rechtsbuiten vandaag wel het veld na het 1-1 gelijkspel tussen FC Twente en Ajax. De supporters ontvingen hem warm en dat leverde mooi beelden op.

De camera van ESPN legde vast hoe de oud-Ajacied, geholpen door Lars Unnerstall en Jeffrey de Lange, voor het eerst met het Twentse publiek kon juichen. Het zal nog even duren voor hij dit ook als veldspeler kan gaan doen, maar dit pakken ze de 28-jarige vleugelaanvaller niet meer af.

De Congolese Nederlander kwam eerder deze zomer gratis naar Enschede. Na een jaar bij PEC Zwolle gespeeld te hebben vertrok de buitenspeler naar Ludogorets. Hij bleef uiteindelijk vier jaar bij de Bulgaarse topclub. Vorig seizoen kwam hij uit voor Yeni Malatyaspor, in Turkije kende hij echter minder succes. Het contract van Lukoki werd in april 2021 dan ook ontbonden bij de Turkse club. Hierdoor hebben de Tukkers hem gratis kunnen oppikken.

VIDEO: Geblesseerde Lukoki viert gelijkspel op krukken met de fans

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties