FC Twente Nieuws

Video: Negatieve hoofdrol voor Ould-Chikh na domme rode kaart

Video: Negatieve hoofdrol voor Ould-Chikh na domme rode kaart

FC Twente sloot samen met Vitesse de zaterdagavond af in de eredivisie. De Tukkers kwamen als winnaar uit de strijd met de 3-0 overwinning. Het eredivisieweekend werd op zondagmiddag hervat met de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Volendam. Ex-Twente Bilal Ould-Chikh speelde een negatieve hoofdrol.

Na ruim een halfuur spelen was het Fortuna Sittard dat op voorsprong kwam. Úmaro Embaló bekroonde zijn basisdebuut met een schitterende treffer. Niet veel later moest FC Volendam met tien man door. Ould-Chikh kwam in de 38e minuut onbesuisd in op linkback Cox. Dit nota bene ver op de helft van Fortuna Sittard.

De buitenspeler mocht in eerste instantie blijven staan van scheidsrechter Dennis Higler. Na het terugzien van de beelden kon de arbiter echter maar één juiste beslissing maken. Vlak voor rust zorgde Özyakup voor de 2-0 voorsprong van de Limburgers. Dit bleef in het tweede bedrijf onveranderd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties