FC Twente Nieuws

Video: Promes aanstichter massale vechtpartij bij Zenit - Spartak

Video: Promes aanstichter massale vechtpartij bij Zenit - Spartak

Sinds zijn terugkeer naar Spartak Moskou is Quincy Promes uit beeld bij het grootste deel van de Nederlandse voetballiefhebbers. De oud-aanvaller van FC Twente komt nog wel in het nieuws, maar dan gaat het meestal over de rechtszaak die zijn neef tegen hem heeft aangespannen vanwege een steekpartij.

Qua prestaties doet Promes het uitstekend in Rusland. De inmiddels 30-jarige speler is één van de absolute sterspelers van Spartak. In 16 wedstrijden was hij 20 keer beslissend met 14 goals en 6 assists. Ondanks zijn goede prestaties kreeg hij het zondag toch weer voor elkaar om opnieuw negatief in het nieuws te komen.

In de groepsfase van de Russische beker ontstond er een massale vechtpartij op het veld nadat Promes iets zei tegen een speler van Zenit. De spelers van Zenit kwamen verhaal halen waarna het helemaal mis ging. Uiteindelijk werden er zes rode kaarten uitgedeeld, precies verdeeld over beide partijen. Omdat de wedstrijd eindigde in 0-0 volgden een strafschopserie welke werd gewonnen door Zenit. Beelden van de vechtpartij en strafschoppenserie hieronder.

Strafschoppenserie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties