FC Twente Nieuws

Video: Promes verprutst strafschop op een wel heel opmerkelijke manier

Video: Promes verprutst strafschop op een wel heel opmerkelijke manier

Quincy Promes is momenteel één van de meest besproken voetballer uit Nederland. De aanvaller wordt door het Openbaar Ministerie vervolgt voor poging tot moord op zijn neef, maar voetbalt in de tussentijd gewoon door in Rusland, het land dat bijna een maand geleden buurland Oekraïne binnenviel.

De FIFA heeft besloten dat spelers die actief zijn in de Russische of Oekraïense, hun club tijdelijk mogen inruilen voor een club in een veilig land. Promes heeft geen gebruik gemaakt van deze optie en speelde zaterdag gewoon mee bij Spartak Moskou.

Bij een 1-1 stand kreeg hij de ultieme kans om zijn ploeg vanaf de stip op voorsprong te zetten. Wat daarna gebeurde zal Promes niet snel meer vergeten. Hij scoorde, maar zag zijn doelpunt afgekeurd worden. Hij mocht de strafschop ook niet opnieuw nemen omdat hij uitgleed en de bal eerst raakte met zijn linkervoet. Door deze uitglijder verspeelde Spartak twee dure punten. Hieronder de beelden van de gemiste strafschop.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties