FC Twente Nieuws

VIDEO: Twente-aankoop Steijn verkeert in bloedvorm

VIDEO: Twente-aankoop Steijn verkeert in bloedvorm

Vorige maand werd de transfer van Sem Steijn naar FC Twente op papier afgerond. De middenvelder van ADO Den Haag zette zijn handtekening onder een driejarige verbintenis met daarin een optie voor nog een extra seizoen. Steijn is bezig aan een ijzersterk seizoen bij de Hagenezen en is daar één van de smaakmakers.

Steijn speelde dit seizoen al 30 wedstrijden en scoorde als aanvallende middenvelder al 15 keer. Daarnaast is hij ook nog eens goed voor vier assists. Afgelopen weekend nam hij het met ADO Den Haag op tegen zijn oud-werkgever VVV Venlo. Steijn had een belangrijke rol in de uiteindelijke 5-0 overwinning.

Steijn scoorde zelf de 2-0 en was ook goed voor de assist bij de 4-0 van Kishna. Hij stuurde zijn collega-aanvaller eerder die wedstrijd ook al weg, maar toen raakte hij de paal. Ook bij de 3-0 had Steijn een belangrijke rol. Met een steekpass stuurde hij zijn medespeler weg. Die legde de bal af, het daaropvolgende schot werd gekeerd door de doelman, maar het was vervolgens Verheydt die de afvallende bal binnenprikte. Hieronder de beelden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties