FC Twente Nieuws

Video: Unal laat harten sneller kloppen door schitterende vrije trap

Video: Unal laat harten sneller kloppen door schitterende vrije trap

Enes Unal liet in het shirt van FC Twente al zien dat hij een prima vrije trap in de benen heeft. In Spanje laat hij dit seizoen opnieuw zien dat hij het nemen van een vrije trap nog niet is verleerd. Eerder dit seizoen scoorde hij al vanaf zo'n 30 meter, maandag deed hij het vanaf ietsje dichterbij.

Unal ging maandagavond met zijn huidige werkgever Getafe op bezoek bij Celta de Vigo. Vlak voor rust kregen de bezoekers een vrije trap op zo'n 22 meter van het doel. Unal besloot het te proberen en met succes. Hij werkte de bal met veel snelheid achter de doelman van de thuisploeg.

Helaas voor Unal was het niet voldoende voor de overwinning, want de wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Getafe is terug te vinden in de onderste regionen van de ranglijst. De ploeg staat 17e, één plek boven de drie directe degradatieplekken. De verschillen naar boven zijn echter klein. De nummer 12 Mallorca heeft maar twee punten meer dan Getafe.

https://www.twenteinsite.nl/boooom-unal-jaagt-de-bal-van-30-meter-in-de-kruising.html

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties