FC Twente Nieuws

VIDEO: Van den Boogaard geeft FC Twente niet het goede voorbeeld

VIDEO: Van den Boogaard geeft FC Twente niet het goede voorbeeld

Jaimy van den Boogaard, eSporter van FC Twente, leek de weg omhoog te hebben ingezet met overwinningen tegen PSV (3-0) en FC Utrecht (0-1), maar heeft tegen N.E.C. zijn negende nederlaag van het seizoen geleden. In speelronde 31 (dertien qua gespeelde wedstrijden) van de E-Divisie ging Van den Boogaard in een duel met Romano Jansen met 0-2 onderuit. Zodoende gaf de eSporter niet het goede voorbeeld voor aanstaande zaterdag.

[google]Door de nederlaag blijft Van den Boogaard met FC Twente op een teleurstellende zeventiende plaats met negen punten uit dertien wedstrijden. Doordat Ian ter Schuur van Go Ahead Eagles met 2-1 onderuit ging tegen Daniel Kuipers van Willem II is het gaat met hekkensluiter Go Ahead Eagles nog steeds zeven punten.

Het gat met PSV (nummer zestien van de E-Divisie) is één punt groter geworden doordat Romal Abdi met 0-0 gelijkspeelde tegen Mitchel Denkers van ADO Den Haag. Van den Boogaard heeft nu drie punten achterstand op de nummer zestien.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties