FC Twente Nieuws

VIDEO: voormalig belofte FC Twente komt in met heuse 'horrortackle'

VIDEO: voormalig belofte FC Twente komt in met heuse 'horrortackle'

Met nog één minuut te spelen tussen FC Dordrecht en de Zeeuwse selectie haalt voormalig speler van Jong FC Twente Alvin Daniëls zijn tegenstander onbesuisd neer. Met gestrekt been komt hij invliegen op de enkel van het standbeen van Tom Blomaard, die het uitschreeuwde van de pijn. De aanvoerder van de ploeg uit Dordrecht kwam er vanaf met 'slechts' geel. Blomaard is ontstelt.

[google]"Ik heb slecht geslapen, ik heb de beelden teruggekeken en toen ben ik wel echt geschrokken. Nu ben ik vooral erg blij dat het geen breuk is", geeft het slachtoffer aan tegenover Omroep Zeeland. Trainer Gerard de Nooijer van Dordt heeft al aangegeven dat er sancties zullen volgen voor de onbesuisde actie van zijn aanvoerder.

Daniëls speelde tussen tussen 2011 en 2015 in de juegd van de Enschedese club. De laatste twee jaar van zijn verblijf schopte hij het tot de beloften.

Bekijk hieronder de beelden en oordeel zelf.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties