FC Twente Nieuws

VIDEO: Voormalig FC Twente-smaakmaker scoort beauty in Zweden

VIDEO: Voormalig FC Twente-smaakmaker scoort beauty in Zweden

Kennedy Bakircioglu, wie kent hem nog? De Zweedse buitenspeler speelde in de Nederlandse Eredivisie enkele jaren voor FC Twente en Ajax, waar hij vooral bij FC Twente (2005-2007) indruk maakte met 23 doelpunten in 66 wedstrijden. Inmiddels is de Zweed 35-jaar en speelt hij in zijn thuisland voor Hammarby IF, hij laat bij zijn club zien nog steeds over aardige voetbalkwaliteiten te beschikken.

Tegen IFK Göteborg schoot de 14-voudig Zweeds international op weergaloze wijze een vrije trap tegen de touwen. Dat het net nog heel is mag overigens een wonder heten, aangezien de bal met een aardige snelheid tegen de touwen ging. [google]

Doe mee aan de FC Twente Topcoach competitie en WIN mooie prijzen!!


Net als de afgelopen jaren organiseert Twente Insite ook dit jaar weer een FC Twente Topcoach competitie. Koop met een budget van 52 miljoen euro 18 spelers en scoor met deze selectie zoveel mogelijk punten! Voor de uiteindelijke top vijf hebben we mooie prijzen. KLIK HIER en doe ook mee! PS: Vergeet niet je vrienden uit te dagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties