FC Twente Nieuws

VIDEO: Voormalig FC Twente-spelers maken opnieuw indruk tijdens interlands

VIDEO: Voormalig FC Twente-spelers maken opnieuw indruk tijdens interlands

Zondagavond werd in Belgrado de wedstrijd tussen Servië en Oostenrijk gespeeld. Het was niet alleen een ontmoeting tussen de twee landen, maar ook een ontmoeting tussen twee voormalig FC Twente-spelers. Namens Servië stond Dusan Tadic in de basis en namens Oostenrijk stond Marc Janko in de basis.

[google]Tadic en Janko speelden in het verleden nooit samen bij FC Twente, maar lieten zich in de WK-kwalificatiewedstrijd allebei goed zien. De Servische vleugelaanvaller was bij de 1-0 en 2-1 van Alexander Mitrovic de aangever. In de 63ste minuut tekende Marc Janko voor de gelijkmaker, maar een kwartier voor tijd was het Tadic die een kwartier voor tijd de 3-2 maakte. Dat bleek uiteindelijk de winnende treffer. Naast Janko deed er bij Oostenrijk nog een voormalig FC Twente-speler, namelijk Marko Arnautovic.

Voormalig FC Twente-aanvaller Bryan Ruíz wist ook weer een doelpunt te maken voor zijn thuisland Costa Rica. In de met 3-4 gewonnen oefenwedstrijd tegen Rusland zorgde de Costa Ricaan, die tegenwoordig uitkomt voor Sporting Clube de Portugal, voor de 0-2.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties