FC Twente Nieuws

Videoreportage: Trainingskamp FC Twente in het Duitse Kamen

Videoreportage: Trainingskamp FC Twente in het Duitse Kamen

FC Twente heeft afgelopen week een trainingskamp afgewerkt in het Duitse Kamen, een stad op zo'n vijf kwartier rijden van Enschede. Er werd veel getraind, Vlap sloot aan bij de selectie, doelman El Maach was op proef en er werd een oefenwedstrijd gespeeld. Tijmen van Wissing maakte een reportage van de trainingsweek.

Tijdens de reportage van Tijmen van Wissing van RTV Oost zien we stukjes van interviews en trainingen. Daarnaast zien we Vlap aansluiten bij de selectie en de samenvatting van het oefenduel tegen Fortuna Düsseldorf, die met 5-1 werd gewonnen door goals van Cerny, Rots (twee keer), Staring en een benutte penalty van Michel Vlap.

FC Twente heeft nog een kleine vier weken om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Op donderdag 4 augustus staat de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Conference League op het programma. Een week later is de returnwedstrijd. Op maandag 22 juli wordt er geloot om deze ronde. Op zondag 7 augustus staat de eerste competitiewedstrijd op het programma. FC Twente gaat dan om 14:30 uur op bezoek bij NEC in Nijmegen.

Oefenprogramma FC Twente seizoen 2022-2023

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties