FC Twente Nieuws

Vijfvoudig Duits kampioen wil Bruno Uvini

Vijfvoudig Duits kampioen wil Bruno Uvini

Bruno Uvini maakte een sterk seizoen door bij FC Twente. De Braziliaan werd het afgelopen seizoen door Napoli verhuurd aan FC Twente, waar hij een uitgroeide tot één van de sterkhouders én publiekslieveling. Ondanks dat hij meerdere keren aangaf bij FC Twente te willen blijven, zal hij komend seizoen niet terugkeren bij de Tukkers. Ook bij Napoli, waar hij nog een éénjarig contract heeft, is hij overbodig waardoor hij deze zomer op zoek kan naar een nieuwe club.

[google]Eén van die clubs is Vfb Stuttgart, zo laat Bild vandaag weten. De club die in 2007 nog kampioen werd van Duitsland, degradeerde eerder deze maand naar de 2. Bundesliga en aast op een directe terugkeer naar het hoogste niveau. Omdat te realiseren is de club gericht op zoek naar nieuwe spelers.

Eerder dit jaar werd Uvini ook al gelinkt aan een andere Duitse club, Hannover 96. Net als Vfb Stuttgart degradeerde ook deze club naar de 2. Bundesliga.

Of Uvini trek heeft in een avontuur op het tweede niveau valt nog te bezien. De verwachting is dat er meer clubs interesse zullen hebben in de 3-voudig Braziliaans international.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties