FC Twente Nieuws

Vitesse besluit niet in zee te gaan met Bilal Ould-Chikh

Vitesse besluit niet in zee te gaan met Bilal Ould-Chikh

De carrière van Bilal Ould-Chikh wil maar niet uit het slop raken. De afgelopen weken was de 22-jarige vleugelaanvaller op proef bij Vitesse, maar de Arnhemse club heeft besloten niet in zee te gaan met de Nederlandse Marokkaan. Dit meldt Omroep Gelderland.

Ould-Chikh stond in zijn FC Twente-tijd te boek als een groot talent en mocht op 16-jarige leeftijd zijn debuut maken voor FC Twente. Uiteindelijk speelde de jongeling negentien wedstrijden in de hoofdmacht van FC Twente, waarin hij eenmaal trefzeker was.

Zijn talent bleef ook in het buitenland niet onopgemerkt en er waren dan ook diverse grote clubs die interesse toonden in hem. Benfica wist de jongeling medio 2015 vast te leggen voor een bedrag van 1,5 miljoen euro. Een succes werd het echter nooit, want Ould-Chikh kwam steeds vaker slecht in het nieuws.

[google][app]

Na de mislukte periode in Portugal tekende Ould-Chikh in juli 2017 een contract bij FC Utrecht. Ook deze samenwerking liep op niets uit. Begin januari tekende de vleugelaanvaller een contract bij het Turkse Denizlispor, ook dit werd geen succes.

Aan het begin van deze voorbereiding mocht Ould-Chikh op proef bij Vitesse, maar hier heeft hij dus te horen gekregen dat zijn diensten in Arnhem niet nodig zijn.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties