FC Twente Nieuws

"Vitesse verkocht 5000 seizoenkaarten, FC Twente bijna 20.000, zie hier het verschil"

"Vitesse verkocht 5000 seizoenkaarten, FC Twente bijna 20.000, zie hier het verschil"

Jan Streuer heeft geen spijt van zijn keuze om terug te keren naar FC Twente. Hij was al aan het genieten van zijn pensioen tot hij een belletje kreeg vanuit de Grolsch Veste. Een lokroep die hij niet kon weerstaan.

"Ik had tegen elke andere club nee gezegd, maar tegen FC Twente kon ik dat niet. Er lopen met Kick (Van der Vall, red.) en Eddy (Achterberg, red.) nog mannen rond waarmee ik heb gespeeld. Het is precies vijftig jaar na dato dat ik terug ben. Dat vind ik wel bijzonder."

Na zijn voetbalcarrière werkte Streuer onder andere bij de Oekraïense grootmacht FK Sjachtar Donetsk en Vitesse. Bij de Arnhemse club werkte hij al prettig samen met Paul van der Kraan. Toen de algemeen directeur hem belde hoefde hij niet lang na te denken.

"Nu ik terug ben, heb ik gemerkt hoe groot Twente is geworden. Ik heb acht jaar bij Vitesse gezeten, maar deze clubs zijn qua beleving niet met elkaar te vergelijken. Vitesse heeft 5000 seizoenkaarten verkocht in coronatijd, FC Twente bijna 20.000. Zie hier het verschil."

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties