FC Twente Nieuws

Vlap baalt van gemiste kans: "Blijkbaar verdedigen spitsen ook mee op de doellijn"

Vlap baalt van gemiste kans: "Blijkbaar verdedigen spitsen ook mee op de doellijn"

Michel Vlap kreeg donderdag in de eerste helft een enorm kans om de 1-0 tegen ACF Fiorentina binnen te schieten. De middenvelder kreeg de bal van Mees Hilgers, nam hem aan en schoot de bal langs de keeper van Fiorentina. Echter stond spits Arthur Cabral namens de Italianen nog op de lijn om een doelpunt te voorkomen.

"De bal komt in één keer voor mijn voeten via een kopbal van Mees", vertelt Vlap tegenover RTV Oost. Het enige dat ik in mijn hoofd heb is meenemen en uithalen. "Voor mijn gevoel kon ik het niet beter doen dan ik het deed. Blijkbaar verdedigen spitsen tegenwoordig ook mee op de doellijn. Het is gewoon verschrikkelijk balen."

FC Twente speelde een goede wedstrijd, maar kwam niet tot scoren. "We klapten erop. Ik vind echt dat we gestreden hebben voor elke meter. Ik heb genoten van de sfeer vandaag", aldus de aanvallende middenvelder.

Vlap vindt dat de Italiaanse ploeg veel theatraal gedrag vertoonde. "Dat was daar ook al. Het is af en toe wel heel frustrerend als je op het veld staat dat ze bij elk tierlantijntje gaan liggen alsof hun been eraf ligt. Ik moet zeggen dat deze scheidsrechter het wel beter onder controle had dan in Florence. Maar uiteindelijk ligt het daar niet aan. We hebben keihard ons best gedaan. Af en toe heb je een beetje geluk nodig. De keeper maakte nog een wereldredding in de 97e minuut, als die erin gaat denk ik dat je de wedstrijd wint", besluit Vlap.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties