FC Twente Nieuws

Vlap baalt van gemiste kans: "Doet nog steeds zo veel pijn"

Vlap baalt van gemiste kans: "Doet nog steeds zo veel pijn"

Zaterdagavond moesten zowel FC Twente als PSV tevreden met een punt na het 3-3 gelijkspel. Waar bij PSV de goals vooral werden aangerekend aan Drommel werd er bij FC Twente vooral gekeken naar de gemiste kans van Vlap. In gesprek met ESPN blikt de middenvelder terug.

Het eerste kwart van de wedstrijd liep voorspoedig voor de club uit Enschede. Al na 25 minuten stond er een 3-0 voorsprong op het scorebord. “Ik wist niet wat er gebeurde eigenlijk. We hebben het er wel over gehad, dat we er vol op wouden klappen. Ik wist ook dat het in deze ploeg zit en het viel ook allemaal best wel goed. En dan sta je opeens 3-0 voor tegen PSV.”

Na de 3-0 ebde de intensiteit van FC Twente wat weg. “We wisten ook dat we die intensiteit die we de eerste helft brachten niet vol konden houden. Dan hoop je dat je met 3-0 de rust in gaat. Dan baal je van die 3-1, daar ben ik uiteindelijk zelf ook verantwoordelijk voor”, aldus Vlap, doelend op het balverlies dat de middenvelder leed bij de 3-1 van PSV.

“PSV is gewoon een fantastische ploeg als je alleen al kijkt naar wie ze in de rust inbrengen.” De wissels die Schmidt bracht hadden al snel het gewenste effect. “De 3-2 valt dan ook heel snel. Na die goal pakken we ons wel snel terug.” Na die 3-2 had Vlap nog dé kans om de vierde treffer van de Tukkers te maken. “Dan hoop je dat als je de rust uitkomt je nog weer het verschil kan maken, die kans krijg je, maar dan schiet je op de lat. Dat doet nog steeds zo veel pijn. Het is gewoon zonde dat het dan uiteindelijk 3-3 wordt”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties