FC Twente Nieuws

Vlap bedankt supporters: "Over het dode punt heen geholpen"

Vlap bedankt supporters: "Over het dode punt heen geholpen"

FC Twente heeft zich donderdagavond geplaatst voor de play-offronde van de Conference League. In De Grolsch Veste wist het met 4-1 te winnen van FK Cukaricki. Een week eerder werd het in Servië 3-1 voor de Tukkers. Komende donderdag reist FC Twente af naar Italië voor de heenwedstrijd tegen Fiorentina.

“Het was een geweldige voetbalavond. We begonnen niet goed, maar maar het publiek heeft ons over het dode punt heen geholpen. We kregen toen erg gelukkig de 1-1, maar die was wel echt heel lekker”, begint Vlap in gesprek met ESPN. Niet veel later kreeg de middenvelder zelf ook een grote kans. “Ik dacht hem goed te sturen, maar ik stuurde hem iets te ver naar links.”

Even later was het wel raak voor de Fries. “Gelukkig kwam er een tweede keer. En die ging erin.” Door de goals kwam FC Twente beter in de wedstrijd. “Ik vond dat we echt goed voetbalden vandaag. Het hele team speelde goed met elkaar samen, creëerde kansen en we speelden ook attractief voetbal.”

Door de overwinning speelt FC Twente op 18 en 25 augustus tegen FK Cukaricki. “Ik denk dat iedereen mag dromen. Er staat een loodzware tegenstander voor de deur, maar ik denk wel een hele mooie. Het is gewoon genieten dat we z’n wedstrijd mogen spelen. Dat vind ik echt fantastisch. Ik ga er blanco in. Je moet geloven in je eigen kracht en ik geloof in onze kracht.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties