FC Twente Nieuws

"Voelt alsof je met een werphengel een walvis uit de zee probeert te trekken"

"Voelt alsof je met een werphengel een walvis uit de zee probeert te trekken"

Over exact tien dagen sluit de winterse transferwindow. Tot nu toe heeft Ted van Leeuwen twee speler weten te verleiden om naar FC Twente te komen; Giovanni Troupée en Noa Lang. Beide spelers worden gehuurd tot het einde van het seizoen en Troupée maakte afgelopen zaterdag al zijn basisdebuut. Hierbij liet hij een prima indruk achter.

Toch zal het hier niet bij blijven. Gonzalo Garcia wil graag nog een verdedigende en een aanvallende versterking aan zijn selectie toevoegen. De vraag is echter of dat ook haalbaar is. Kijkend naar de afgelopen wedstrijd tegen FC Groningen lijkt de urgentie meer te liggen bij een aanvallende versterking dan bij een verdedigende.

"We kijken nog even of we het samen verdedigen kunnen verbeteren of dat we daar wat moeten doen", zo laat Van Leeuwen vandaag weten in gesprek met Wekking van Voetbal International. "Verder zijn we, zoals iedereen, op zoek naar een buitenkansje. Tot nu toe is het lastig, deze transferwindow komt laat op gang. Het voelt alsof je met een werphengel een walvis uit de zee probeert te trekken."

[google]

Inmiddels staan er ook een aantal spelers van FC Twente in de belangstelling. Twee van die spelers zijn volgens Garcia Joël Drommel en Lindon Selahi. Daarnaast is er interesse in Aburjania en blijven ook Aitor en Vuckic interessant voor andere clubs. "We moeten zorgen dat we kunnen anticiperen mocht dat concreet worden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties