FC Twente Nieuws

"Volgende week kunnen we tegen NAC de buit binnenhalen"

"Volgende week kunnen we tegen NAC de buit binnenhalen"

FC Twente O19 zit in een goede periode. De ploeg van trainer Niek Loohuis won de laatste drie wedstrijden en is inmiddels al acht wedstrijden op rij ongeslagen. Alleen de eerste wedstrijd van het seizoen werd verloren bij PEC Zwolle. "Je ziet dat de spelers elkaar in het veld beter leren kennen en dat we wedstrijden daardoor omzetten in winst", zegt Loohuis op de clubwebsite.

Vorige week won de ploeg met maar liefst 2-10 bij FC Dordrecht. "Het staat de laatste tijd goed, we hebben de juiste balans gevonden. Dat was natuurlijk een hele sterke wedstrijd van ons. En al was de weerstand wat matig, je schiet er niet zo maar tien in. Dat deden we heel goed."

[google]FC Twente O19 speelt nog twee wedstrijden in 2017. Daarin zal bepaald worden of de ploeg na de jaarwisseling voor promotie naar de eredivisie mag gaan spelen. "Volgende week kunnen we tegen NAC de buit binnenhalen. Maar als we verliezen, kan het tegen Roda JC een echte finalewedstrijd worden. Dat moeten we voorkomen, door volgende week de drie punten te pakken. We zullen hoe dan ook gas moeten blijven geven", besluit Loohuis.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties