VOLLEDIGE WEDSTRIJD: FC Twente pakt landstitel bij NAC Breda

Dankzij de coronacrisis zijn alle eredivisiewedstrijden voorlopig gestaakt. Woensdagmiddag besloot FC Twente daarom een klassieke wedstrijd in zijn geheel op YouTube te plaatsen. Ditmaal koos de club uit Enschede voor het uitduel met NAC Breda in het seizoen 2009-2010.

Na iets meer dan twintig minuten kwam FC Twente via Bryan Ruíz op voorsprong. In de 74ste minuut tekende Miroslav Stoch voor de 0-2, waarmee hij tevens de eindstand van de wedstrijd bepaalde. Dankzij de driepunter in Breda pakten de Tukkers voor het eerst in de clubgeschiedenis de landstitel.

Boschker; Stam, Wisgerhof, Rajkovic, Tiendalli; Brama, Janssen, Pérez (67' Tioté); Ruíz, Nkufo, Stoch (84' De Jong).