FC Twente Nieuws

Vonk aan de slag in Gibraltar: "Ga echt niet achter de geraniums zitten"

Vonk aan de slag in Gibraltar: "Ga echt niet achter de geraniums zitten"

Theo Vonk is onlangs aangesteld als trainer van het Gibraltarese Glacis United FC. De voormalig FC Twente-trainer geniet er momenteel van het mooie landschap, maar weet dat er ook gewerkt moet worden.

"De club wil weer bovenin mee gaan draaien, daar wil ik bij helpen", vertelt Vonk in gesprek met de TC Tubantia. "In eerste instantie voor één seizoen. Rond kerst gaan we weer om tafel zitten. Ik mag dan wat ouder zijn, maar ik ga echt niet achter de geraniums zitten. Ik wil wat blijven doen."

[google]

Afgelopen seizoen behaalde de club de zevende plek in de hoogste klasse. "Je kunt het niveau denk ik vergelijken met de derde of misschien tweede divisie in Nederland", vervolgt Vonk. "De spelers zijn semi-prof, de meesten werken overdag. Trainen doen we vooral 's avonds. Iedereen is ontzettend enthousiast, maar sommige amateurclubs in Nederland hebben de randvoorwaarden beter voor elkaar. Simpele dingen zoals de pionnen klaarzetten en hesjes bij elkaar leggen moet je telkens opnieuw uitleggen. Ze beloven dan beterschap, maar een dag later is het weer niet voor elkaar", besluit Vonk lachend.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties