FC Twente Nieuws

Voorbeschouwing: FC Twente won twee van laatste vijf competitieduels bij VVV

Voorbeschouwing: FC Twente won twee van laatste vijf competitieduels bij VVV

FC Twente gaat zondagmiddag in de eredivisie op bezoek bij VVV-Venlo. De aftrap vindt om 16:45 uur plaats in het Covebo Stadion - De Koel -. Van de laatste vijf ontmoetingen tussen beide ploegen in Venlo wist FC Twente er twee te winnen.

De laatste keer dat beide ploegen elkaar in competitieverband troffen, was in het seizoen 2017/2018. Het duel eindigde in een 0-0 gelijkspel. Eén maand later degradeerde FC Twente officieel naar de eerste divisie.

In het seizoen 2012-2013 speelden beide ploegen met 2-2 gelijk in Venlo. FC Twente ging de rust in met een 2-0 achterstand, maar doelpunten van Rasmus Bengtsson en Luc Castaignos zorgden ervoor dat de Tukkers een puntje meenamen terug naar Enschede. Eén seizoen eerder eindigde het affiche in een 4-2 overwinning voor de Limburgers.

[google]

De ontmoeting ervoor dateert van het seizoen 2010-2011. De Tukkers wisten destijds met 1-2 te winnen. In het voorgaande seizoen ging FC Twente er eveneens met de zege vandoor. Doelpunten van Blaise Nkufo en Bryan Ruíz bepaalden de eindstand op 0-2.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties