FC Twente Nieuws

Voorlopig geen toegang tot de Grolsch Veste met huidige seizoenkaart

Voorlopig geen toegang tot de Grolsch Veste met huidige seizoenkaart

Over iets meer dan week gaat de Nederlandse competitie weer van start. Bij de thuiswedstrijden mogen maximaal 8.000 supporters plaatsnemen vanwege het coronavirus. Een veelgestelde vraag is of er nieuwe seizoenkaarten worden verstuurd. Dit is voorlopig niet het geval.

FC Twente heeft ervoor gekozen om de supporters die hebben verlengd pas een nieuwe seizoenkaart te sturen op het moment dat iedereen weer welkom is in de Grolsch Veste. De club hoopt op de tweede helft van de competitie, maar ook dat is nog niet zeker. Alles zal afhangen van het coronavirus.

Aparte kaart voor iedere wedstrijd

"Komend seizoen worden vanaf de start vanaf de competitie wedstrijden met beperkt publiek gespeeld en voor deze wedstrijden geldt voor seizoenkaarthouders een apart toegangsbeleid, waar ook voor iedere losse wedstrijd een aparte kaart benodigd is."

[google]

"De seizoenkaarten voor het nieuwe seizoen worden daarom pas verstuurd richting de eerste thuiswedstrijd dat er weer met volledig publiek mag worden gespeeld. Wanneer dit gaat zijn is nog niet bekend."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties