FC Twente Nieuws

Voormalig FC Twente speelster Spitse op spectaculaire wijze gepresenteerd bij Ajax

Voormalig FC Twente speelster Spitse op spectaculaire wijze gepresenteerd bij Ajax

Voormalig FC Twente speelster Sherida Spitse keert terug naar Nederland. De 30-jarige recordinternational van de Oranje Leeuwinnen zette haar handtekening onder een anderhalf jarig contract bij Ajax, de huidige koploper van de vrouwen eredivisie.

"De reden om voor Ajax te kiezen, was omdat we niet meer honderd procent gelukkig waren in het buitenland”, vertelt Spitse op de clubwebsite van Ajax. De speelster van het Noorse Valerenga zal in januari aansluiten bij de Amsterdammers. "Vervolgens kwam deze optie voorbij. Ik ben zelf altijd fan van Ajax geweest. Om dan nu zelf het shirt te gaan dragen, is hartstikke mooi."

Spitse speelde in het verleden twee periodes voor FC Twente waarin ze 60 keer in actie kwam voor de Tukkers. In deze wedstrijden wist ze 34 keer te scoren.

De alom geprezen media afdeling van Ajax maakte werk van de komst van de recordinternational en presenteerde Spitse door middel van het onderstaande filmpje.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties