FC Twente Nieuws

Voormalig FC Twente-speler laat geen traan bij degradatie FC Twente

Voormalig FC Twente-speler laat geen traan bij degradatie FC Twente

Aanstaande zondag staat de belangrijke wedstrijd tegen Vitesse op het programma. FC Twente moet minimaal een punt halen en is dan ook nog afhankelijk van de resultaten van Roda JC en Sparta Rotterdam. Bij Vitesse staat voormalig FC Twente jeugdspeler Thomas Bruns onder contract. Hij kwam acht jaar uit voor de voetbalacademie van FC Twente, maar zal geen traan laten mocht FC Twente degraderen.

"Het is een grote club die in 2010 kampioen is geworden. Daarna hebben ze flinke financiële problemen gehad en dat zie je ook terug in het voetbal van de laatste tijd. Een speciaal gevoel heb ik niet bij Twente. Als ze degraderen, dan is dat zo. Voetbal is voetbal. Wij hebben de punten ook hard nodig voor de play-offs die bij een overwinning voor ons wel zeker zijn."

[google]

Afgelopen zomer maakte Bruns de overstap van Heracles naar Vitesse. Uitgerekend Heracles kan er volgende week mogelijk voor zorgen dat de de rivaal uit Enschede degradeert. "De supporters kennende zullen ze het wel op een akkoordje gooien", grapt Bruns. Dan serieus. "Ik denk dat supporters van Heracles wel blij zijn als Twente degradeert. Het is hetzelfde als hier bij Vitesse - NEC. Maar eerlijk gezegd verwacht ik dat Heracles er nog alles aan gaat doen. Ze zullen links of rechtsom niet gaan matsen. Ik geloof dat niet", besluit Bruns in gesprek met Omroep Gelderland.

Foto: Pro Shots
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties