FC Twente Nieuws

Voormalig FC Twente-spits Noslin aan de slag bij Fortuna Sittard

Voormalig FC Twente-spits Noslin aan de slag bij Fortuna Sittard

Fortuna Sittard heeft vlak voor het treffen met FC Twente een extra aanvaller vastgelegd. Het betreft Tijjani Noslin die in het verleden ook kort speelde in de jeugdopleiding van FC Twente. Het avontuur bij FC Twente duurde slechts een jaar waarna hij aan de slag ging bij USV Hercules.

Daarna ging het snel want na promotie naar het eerste elftal maakte hij een jaar geleden de overstap naar de amateurs van DHSC Utrecht. Begin juli sloot hij op amateurbasis aan bij TOP Oss en nog geen anderhalve maand later is hij speler van Fortuna Sittard en kan hij zich opmaken voor zijn debuut in de eredivisie.

"Via mijn zaakwaarnemer Mounir el Hamdaoui, in samenspraak met Wesley Sneijder, kwam ik bij Fortuna Sittard uit. Ik speelde vorig jaar nog bij DHSC, komend seizoen voetbal ik in de eredivisie."

Het is een jongensdroom die uitkomt, maar Noslin moet nog even geduld hebben alvorens hij aan kan sluiten bij de selectie. Hij mist in ieder geval het treffen met zijn oud-werkgever FC Twente. "Kennisgemaakt met mijn nieuwe medespelers heb ik nog niet. Ik moet eerst nog wat medische testen doen, na het weekend sluit ik bij de selectie aan."

[google]

"God is goed voor me. Daar ben ik dankbaar voor, ook naar Mounir en Wesley. Bij Fortuna ga ik vechten voor mijn kans. Dat heb ik altijd gedaan. Ik kom niet voor de bank en vecht voor duizend procent om te slagen", zo besluit Noslin het gesprek met Stan Bos van het AD.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties