Voormalig FC Twente-uitblinker Tadic steelt de show

[google] Voormalig FC Twente-ster Dusan Tadic heeft zijn thuisland Servië gisteravond een enorme dienst bewezen door een beslissende rol te spelen in de 1-3 uitwinst op bezoek bij Georgië. De aanvaller die momenteel onder contract staat bij het Engelse Southampton was bij alle Servische doelpunten op de avond betrokken en mag zich daarom met recht de man van de wedstrijd noemen.

Al na zes minuten spelen kwam thuisploeg Georgië op een 1-0 voorsprong en moest het Servië van Dusan Tadic op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er middels een penalty, genomen door de voormalig FC Twente-uitblinker. Met een 1-1 ruststand zochten beide ploegen de kleedkamers op om zich voor te bereiden op de tweede helft.

In het tweede bedrijf was het Aleksandar Mitrovic die met hulp van Dusan Tadic de Servische ploeg op voorsprong zette. Amper vier minuten later gaf Tadic weer een assist, dit maal bestemd voor Mijat Gacinovic, die de bal achter de keeper van Georgië wist te plaatsen. Servië is en blijft voorlopig met elf punten uit vijf wedstrijden koploper in groep D.