FC Twente Nieuws

'Voormalig Pools international in beeld als opvolger Ünal'

'Voormalig Pools international in beeld als opvolger Ünal'

FC Twente zou bij haar zoektocht naar de opvolger van Enes Ünal uit zijn gekomen bij Artur Sobiech. De 26-jarige Pool staat nog tot 1 juli onder contract bij Hannover 96 dat onlangs promoveerde naar de 1. Bundesliga. Het gerucht is afkomstig van het Twitter account van RedRevolution96.[google]

Sobiech maakte zijn debuut in het betaalde voetbal bij de Poolse club Ruch Chorzow. Via Polonia Warschau, in 2001 de tegenstander van FC twente in de UEFA cup, kwam de spits in 2011 bij Hannover terecht. Hier wordt zijn contract na zes seizoenen niet verlengd. De 1.85 meter lange spits staat niet te boek als een echt goalgetter. In de 121 competitiewedstrijden die hij speelde voor Hannover scoorde hij 46 keer. Sobiech had in zijn zes jaar bij Hannover gemiddeld 115 minuten nodig om tot een doelpunt te komen.

FC Twente zou niet als enige geïnteresseerd zijn in de 13-voudig Pools international. Hij zou al aanbiedingen hebben gehad vanuit Turkije, Frankrijk en Engeland.

Beelden van Artur Sobiech

BELANGRIJK: Nieuwe Facebook pagina voor Twente Insite

Zoals jullie zeer waarschijnlijk al hebben gemerkt is onze Facebook pagina al enkele dagen niet meer te bereiken. Hierdoor hebben we jullie op Facebook niet kunnen voorzien van het laatste nieuws omtrent FC Twente. We zijn aan het onderzoeken wat de oorzaak is van het plots verdwijnen van de pagina en de eventuele oplossing. Helaas hebben we deze laatste nog niet gevonden.

OPROEP: LIKE & DEEL ONZE NIEUWE PAGINA
We zouden het zeer op prijs stellen als jullie ons zouden willen helpen onze volgers terug te krijgen. Dit kan door onze nieuwe pagina te LIKEN en te DELEN op je tijdlijn. Een andere manier om ons te helpen is het TAGGEN van je FC Twente en ze op deze manier op de hoogte te stellen van onze nieuwe Facebook pagina. Alvast onze dank voor jullie hulp!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties