FC Twente Nieuws

'Voormalig top-aanvaller NAC in beeld bij FC Twente'

'Voormalig top-aanvaller NAC in beeld bij FC Twente'

Het loopt qua transfers nog niet bepaald storm in Enschede. De Tukkers kunnen pas spelers aantrekken wanneer er spelers worden verkocht. Het wachten is op Hakim Ziyech, die meermaals in verband wordt gebracht met de Bundesliga. Toch is de club in Enschede al wel bezig om inzicht te krijgen in eventuele versterkingen.

[google] In die zoektocht zijn de Tukkers volgens De Telegraaf uitgekomen bij een oude bekende uit de Eredivisie. FC Twente zou haar oog hebben laten vallen op Adnane Tighadouini, bekend van zijn sterke optredens voor het inmiddels gedegradeerde NAC Breda. De club in Enschede is niet de enige geïnteresseerde, Vitesse Arnhem heeft de ex-Eredivisionist ook in het vizier.

Momenteel staat de aanvaller onder contract bij Malaga, maar hij dreigt aldaar op een zijspoor terecht te komen. Tighadouini komt net terug van een verhuurperiode aan Kayserispor en hervat aankomende vrijdag de training bij de club in Spanje. Hij zal dan tegelijkertijd te horen krijgen waar hij aan toe is en of er nog toekomstperspectief voor de aanvaller is.

Het is overigens niet de eerste keer dat FC Twente interesse zou hebben voor Adnane Tighadouini.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties