FC Twente Nieuws

Voormalig Tukker doorslaggevend in Premier League

Voormalig Tukker doorslaggevend in Premier League

Leroy Fer heeft bij zijn nieuwe werkgever Swansea City meteen laten zien wat hij waard is. In de uitwedstrijd tegen Burnley was de voormalige FC Twente-middenvelder als enige trefzeker en zette zijn ploeg daarmee op een 0-1 voorsprong tegen de promovendus. De eerste winstpartij is binnen en de ploeg mag zich gaan opmaken voor de thuiswedstrijd tegen Hull City.

[google] Aan het einde van de wedstrijd was er nog steeds niet gescoord en begon de tijd te dringen. Toch wist Leroy Fer het gaatje te vinden en bezorgde zijn ploeg de eerste overwinning van het seizoen.

Leroy Fer speelde 77 wedstrijden voor FC Twente en scoorde 21 keer. Daarnaast gaf hij elf keer een assist. Begin dit jaar begon hij aan een nieuw avontuur bij Swansea City nadat hij wedstrijden heeft gespeeld voor Norwich City en Queens Park Rangers.

Doe mee aan de FC Twente Topcoach competitie en WIN mooie prijzen!!


Net als de afgelopen jaren organiseert Twente Insite ook dit jaar weer een FC Twente Topcoach competitie. Koop met een budget van 52 miljoen euro 18 spelers en scoor met deze selectie zoveel mogelijk punten! Voor de uiteindelijke top vijf hebben we mooie prijzen. KLIK HIER en doe ook mee! PS: Vergeet niet je vrienden uit te dagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties