FC Twente Nieuws

Voorzitter TV haalt uit naar Van Leeuwen: "Dan pleeg je karaktermoord op Brama"

Voorzitter TV haalt uit naar Van Leeuwen: "Dan pleeg je karaktermoord op Brama"

Wout Brama is één van de spelers waar komende zomer het contract van afloopt. De middenvelder heeft wel een clausule dat zijn contract automatisch wordt verlengd bij een x-aantal wedstrijden, maar dit aantal gaat hij niet meer halen. Ook niet als het seizoen wordt uitgespeeld. Hij is weer bij de selectie gehaald, maar dat was meer om de boel tevreden te houden na het lekken van de Brama-tapes.

Als het aan Arjan Steenkamp ligt, de voorzitter van ledenvereniging Twente, Verenigt!, wordt het contract van Brama verlengd. Deze keuze zal echter gemaakt moeten worden door technisch directeur Ted van Leeuwen. Deze staat er bij Steenkamp niet goed op na het Brama-tapes.

"Ik hoop dat Brama blijft, maar ik vind dat Ted van leeuwen compleet gefaald heeft als technisch manager', zo begint Steenkamp zijn relaas bij Voetbaltijd. "Als technisch manager hoor je voor je troepen te staan en zorg je dat brandhaarden intern snel geblust worden. Dat heeft ontzettend lang gesudderd. Dan pleeg je karaktermoord op iemand die uit de eigen jeugd komt, kampioen is geworden, alle prijzen heeft gewonnen met FC Twente en terug kwam op het punt dat het nog niet bekend was of FC Twente wel kon starten aan de competitie. Die ga je niet op zo'n manier afbranden, ook al klopt het wat Boschker toen vertelde. Dan ga je daarover praten en los je dat probleem op."

[google]

"Hetzelfde is naar Sander Boschker toe", vervolgt Steenkamp. "Boschker en Brama symboliseren het FC Twente van dit moment en Van Leeuwen laat hem ervoor vliegen. Ik kreeg op de terugweg vanuit Emmen al een belletje of ik naar het trainingscomplex wilde komen omdat er supporters werden verwacht. Als ik dat belletje krijg vanuit de club, dan wist Ted dat ook. En als je een goede manager bent ga je voor je troepen staan, neem jij de verantwoordelijkheid en laat je niet de mensen onder je op hun bek gaan. Hij is verantwoordelijk voor wat er in Hengelo gebeurt en dit was in Hengelo."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties