FC Twente Nieuws

Vreemde wending in Denilho-soap, geirriteerde Streuer reageert

Vreemde wending in Denilho-soap, geirriteerde Streuer reageert

FC Twente hoopt nog altijd Denilho Cleonise vast te leggen. De aanvaller traint al enige tijd mee met de Tukkers en heeft een contractvoorstel ontvangen. De speler wil graag blijven, maar FC Twente wil eerst de zekerheid van Genoa dat de speler wel degelijk transfervrij is.

Deze bevestiging bleef tot dusver uit en maandag kwam er opnieuw een verrassing uit Italie. Genoa zou de speler alsnog een nieuw contractaanbod hebben gedaan. Dit ondanks het feit dat hij per 1 juli uit zijn contract is gelopen.

"Genoa had hem toch een contract aangeboden, waardoor wij sowieso een opleidingsvergoeding voor hem moeten betalen", zo vertelt Streuer in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia. "Dat gaat om enkele tonnen. En dat geld hebben we niet liggen, zeker niet voor een jonge speler."

[google]

Omdat FC Twente Denilho toch graag wil vastleggen heeft de club opnieuw contact gezocht met Genoa en een tegenvoorstel gedaan. "Maar daar hebben we geen reactie op gehad."

Streuer is er inmiddels bijna klaar me en heeft de Italiaanse Serie A club een ultimatum meegegeven. Hij wil uiterlijk woensdag uitsluitsel. "Anders stoppen we ermee. Dit had allang rond moeten zijn, het duurt veel te lang."

"Voor die jongen is dat heel vervelend, want hij heeft het heel goed naar de zin, wil graag en heeft het goed gedaan. Maar er zit al weken geen enkele beweging in de zaak en op een gegeven moment is het klaar."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties