FC Twente Nieuws

Vrije verkoop gestart: Eerste ring bijna uitverkocht!

Vrije verkoop gestart: Eerste ring bijna uitverkocht!

Vandaag is de vrije verkoop van de seizoenkaarten voor het seizoen 2021-2022 van start gegaan. Nadat eerst de huidige jaarkaarthouder de kans kregen om te verlengen en te verhuizen, en de supporters op de wachtlijst de kans kregen, is het nu de beurt aan de overige fans om een jaarkaart te bemachtigen.

Na bijna anderhalf jaar mag de Grolsch Veste aan het begin van het seizoen weer maximaal gevuld worden met supporters. Het coronavirus lijkt onder controle en supporters zijn weer welkom met een vaccinatiebewijs of een negatieve coronatest.

[google]

FC Twente opent met een uitwedstrijd bij Fortuna Sittard en de week erop volgt er een ware kraker in de Grolsch Veste. Dan komt regerend landskampioen Ajax op bezoek. Een wedstrijd waar de supporters nu al naar uitkijken. De verwachting is dan ook dat het een gekkenhuis gaat worden op de tribunes.

Wil je hier bij zijn en de ploeg ook de rest van het seizoen aanmoedigen? Pak dan nu je kans en bestel één van de nog beschikbare seizoenkaarten. Op de eerste ring zijn op het moment van schrijven nog maar 565 kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij! Op de tweede ring is met iets meer dan 3.500 beschikbare plekken meer keuze. Klik hier om te kijken welke plekken nog beschikbaar zijn en direct je kaart(en) te bestellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties