FC Twente Nieuws

Vuckic en Selahi mogelijk snel herenigd, aanvaller op weg naar Kroatië

Vuckic en Selahi mogelijk snel herenigd, aanvaller op weg naar Kroatië

Haris Vuckic lijkt een nieuwe club te hebben gevonden. De aanvaller kreeg eind 2020 al te horen dat er bij zijn nieuwe werkgever Real Zaragoza geen plek meer voor hem is. Hij heeft zich niet in de basis weten te spelen en drukt als bankzitter te zwaar op de begroting. Inmiddels lijkt de oplossing nabij.

Volgens Spaanse en Sloveens media is Vuckic onderweg naar de Kroatische club HNK Rijeka. Mocht de transfer doorgaan dan zal hij hier worden herenigd met twee andere spelers die recentelijk nog onder contract stonden bij FC Twente.

[google]

De eerste is Lindon Selahi met wie Vuckic nog samenspeelde bij FC Twente. De Albanees international tekende eerder deze zomer een contract bij de Kroatische nummer drie van het afgelopen seizoen. Dit deed hij nadat hij te horen kreeg dat zijn aflopende contract bij FC Twente niet zou worden verlengd.

Ook treft hij bij HNK Rijeka Issah Abass. De Ghanees werd afgelopen winterstop voor een half jaar gehuurd van FC Mainz. Het werd geen succes waarna FC Twente besloot de speler te laten gaan. Rijeka zal wel potentie in de aanvaller en huurde hem voor het seizoen 2021-2022.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties