FC Twente Nieuws

'Vuckic kan terugkeren in de eredivsie na mislukt avontuur in Spanje'

'Vuckic kan terugkeren in de eredivsie na mislukt avontuur in Spanje'

Haris Vuckic staat in de belangstelling van FC Utrecht, dat melden de Spaanse media AS en Aragon Deporte. Vuckic ging na een goed laatste jaar bij FC Twente naar Real Zaragoza, maar heeft daar niet kunnen overtuigen. De Sloveen mag Spanje na een jaar namelijk transfervrij verlaten.

FC Utrecht lijkt dus een gegadigde om de 28-jarige Vuckic op te pikken. Helemaal gratis zal het niet worden. Volgens het Spaanse AS ligt het salaris van 'een van de grootste mislukkingen in de geschiedenis van Zaragoza' namelijk boven de 600.000 euro.

De gesprekken tussen FC Utrecht en hun potentiële nieuwe aanwinst zouden ondanks dat al gaande zijn. Mogelijk zal Vuckic het nodige aan salaris moeten inleveren om terug te keren in Nederland. Toch zullen de Utrechters ook de goede prestaties van Vuckic bij FC Twente herinneren en hem daarom een salaris kunnen bieden dat enigszins in de buurt ligt van het eerder genoemde bedrag.

De oud-Newcastle United speler kwam in zijn laatste seizoen bij de Tukkers tot 11 goals in 25 wedstrijden. Vooral in het begin van dat seizoen was hij op dreef. Hij verdiende zo een transfer naar Real Zaragoza, waar hij 19 officiële wedstrijden speelde zonder te scoren.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties