FC Twente Nieuws

Vuckic moet Zaragoza verlaten als grootste flop van het afgelopen seizoen

Vuckic moet Zaragoza verlaten als grootste flop van het afgelopen seizoen

Al na één seizoen komt er een einde aan het avontuur van Haris Vuckic bij Real Zaragoza. De topscorer van FC Twente in het seizoen 2019-2020 heeft te horen gekregen dat hij moet vertrekken bij de ambitieuze club die afgelopen seizoen op een teleurstellende vijftiende plek eindigde in de Spaanse Segunda División A.

Vuckic werd afgelopen zomer gepresenteerd als één van de grote aankopen, maar het seizoen liep uit op een grote teleurstelling. In de Spaanse media wordt zelfs gezegd dat hij de grootste teleurstelling is van het afgelopen seizoen. Vuckic speelde een schamele 471 minuten waarvan slechts 18 in het kalenderjaar 2021.

Ook afgelopen winter deed de club al een poging om afscheid te nemen van de Sloveen die één van de grootverdieners is binnen de selectie. De zaakwaarnemer van Vuckic vond geen geschikt alternatief waardoor Vuckic het seizoen afmaakte bij Real Zaragoza.

Afgelopen dinsdag kreeg Vuckic in een persoonlijk gesprek met de technisch directeur te horen dat er komend seizoen definitief geen plek meer voor hem is binnen de selectie. De club heeft aangeboden het contract te willen ontbinden zodat de speler transfervrij op zoek kan gaan naar een nieuwe club. Vuckic heeft de club doorverwezen naar zijn zaakwaarnemer.

[google]

Om het contract te verscheuren zal de club waarschijnlijk diep in de buidel moeten tasten. Vuckic heeft nog een doorlopend contract tot medio 2023 met een salariswaarde van zo'n 800.000 euro. De verwachting is dat beide partijen er wel uit gaan komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties