FC Twente Nieuws

VVV bezorgt FC Twente tweede oefennederlaag op rij

VVV bezorgt FC Twente tweede oefennederlaag op rij

FC Twente speelde vanavond de vijfde oefenwedstrijd van de voorbereiding op het seizoen 2018-2019. De Tukkers gingen op bezoek bij eredivisionist VVV Venlo. Net als eerder deze week tegen FC Emmen moest FC Twente wederom haar meerdere erkennen. De ploeg verloor uiteindelijk met 2-1 na een ruststand van 2-0.

Al na twee minuten keek FC Twente tegen een achterstand aan door een doelpunt van Susic. De goal werd gescoord vanaf de penaltystip. Twintig minuten later was het wederom raak voor de Venlonaren. Deze keer was het Grot die de bal achter Drommel werkte. De 2-0 was tevens de ruststand.

In de tweede helft was het invaller Jari Oosterwijk die de aansluitingstreffer wist te scoren. Hij was één van de vier spelers die na een uur spelen werd ingebracht en scoorde in de 76e minuut de 2-1. In de 78e minuut volgde een wissel van zes spelers, maar het mocht niet baten. Beide ploegen kwamen niet meer tot scoren waardoor VVV Venlo als winnaar van het veld stapte.

Opstelling FC Twente:
Drommel, Van der Lely (78. Zerrouki), Bijen (78. Browning), Schenk (60. Felix), Maria (78. El Idrissi), Brama (78. Wieffer), Smith (60. Laukart), Holscher (78. Fernandes), Fernandes (60. Oosterwijk), Bapoh (78. Van der Heyden), Trotman (60. Frimann).

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Foto: Pro Shots

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties