FC Twente Nieuws

VVV Venlo lijkt opvolger te hebben gevonden voor ontslagen Maaskant

VVV Venlo lijkt opvolger te hebben gevonden voor ontslagen Maaskant

VVV Venlo heeft twee dagen na het ontslag van Robert Maaskant een tijdelijke opvolger on de honneurs waar te nemen. De Limburgers hebben gekozen voor Jay Driessen die in het verleden als speler en assistent-trainer actief was bij de Venlonaren. De bedoeling is dat hij de eerste seizoenshelft afmaakt.

Het is echter een tijdelijke oplossing want Driessen beschikt niet over de juiste papieren. Hierdoor mag hij van de KNVB maximaal vier weken actief zijn als hoofdtrainer. Het geeft VVV de tijd om tot en met de winterstop een waardige vervanger aan te trekken voor Robert Maaskant. De kans is dus zeer groot dat Driessen op de bank zit tegen FC Twente.

Er worden al diverse namen gelinkt aan VVV waarvan er twee bovenuit springen. Jurgen Streppel en Maurice Steijn. Beide trainer werden recentelijk ontslagen in de woestijn. Streppel bij Al Jazira uit Abu Dhabi en Steijn bij Al Wahda FC uit de Verenigde Arabische Emiraten.

[google]

Manager voetbalzaken Stan Valckx liet maandag al weten dat Steijn, die tussen 2014 en 2019 succesvol trainer was van VVV, geen reële optie is. "Hij verdient daar zoveel geld. Mocht hij naar Nederland terugkeren zal hij heel veel van zijn financiële voordeel moeten inleveren. Wij zijn VVV, een kleine club. Het is hier niet de Efteling. Wij geloven niet in sprookjes.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties