FC Twente Nieuws

Wagelaar kritisch: ''Nakamura valt me tegen''

Wagelaar kritisch: ''Nakamura valt me tegen''

Keito Nakamura is goed begonnen bij FC Twente. In zijn eerste zeven wedstrijden voor de club wist de de Japanse tiener al driemaal het net te vinden en gaf hij één assist. Een klein smetje op zijn start bij FC Twente was de rode kaart die hij kreeg op bezoek bij Fortuna Sittard. Toch is niet iedereen zo onder de indruk van Nakamura. In het praatprogamma VoetbalTijd laat Rene Wagelaar weten niet zo gecharmeerd te zijn van Nakamura.

''Weet je wie me ook zo tegenvalt? Die Nakamura. Daar moesten ze heel veel werk en moeite voor doen zeiden ze, heel de wereld zat achter hem aan. En hij komt binnen en heeft nog bijna niks laten zien. Hij komt ook niet eens een keer iemand voorbij of een keer een actie. Van Aitor komt echt dreiging uit, die is echt gevaarlijk. Maar bij Nakamura vind ik het allemaal zo lief.''

[google]

Gonzalo Garcia heeft in ieder geval genoeg opties voor de linksbuiten positie. Hij heeft naast Nakamura met Rafik Zekhnini en Queensy Menig nog twee alternatieven achter de hand voor de linkerflank.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties