FC Twente Nieuws

Wagelaar ziet enige kans dat FC Twente op 'jaren '70-vloerbedekking' Cambuur wint

Wagelaar ziet enige kans dat FC Twente op 'jaren '70-vloerbedekking' Cambuur wint

FC Twente gaat zondag om 14:30 uur op bezoek bij SC Cambuur, dat afscheid moest nemen van trainer Henk de Jong. De Tukkers hebben dit seizoen nog maar één uitwedstrijd gewonnen, die in Nijmegen tegen NEC op de allereerste speeldag. De uitwedstrijden tegen FC Volendam, sc Heerenveen en Feyenoord werden verloren, bij AZ Alkmaar werd gelijkgespeeld.

René Wagelaar verwacht ook nu weer een lastige uitwedstrijd voor FC Twente. "Potverdikkie. Het is op kunstgras. Moeilijk, man. Als Twente goed start en de kop fris heeft, winnen ze wel. Maar je moet je niet af laten bluffen. Vanaf minuut één er volop, dan wint Twente. Anders denk ik 1-1", voorspelt hij aan tafel bij VoetbalTijd.

"Dat kunstgras, jonge jonge. Ken je dat Heuga nog, die oude vloerbedekking uit de jaren zeventig? Zo ziet dat er ongeveer uit daar. Nou, succes. Je moet vanaf minuut één meteen, bam, erop, dan kan het. Dan wint Twente. Ze moeten ook een keer vroeg scoren. Dat moet weer lukken", aldus Wagelaar.

Zondag om 14:30 uur wordt er op het kunstgrasveld van SC Cambuur in Leeuwarden afgetrapt. FC Twente wordt gesteund door een uitverkocht uitvak. Voor de supporters die niet afreizen naar Friesland is de wedstrijd live te zien op ESPN 2.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties