FC Twente Nieuws

Waslijst aan blessures bij PEC, Van Polen en Saymak keren terug

Waslijst aan blessures bij PEC, Van Polen en Saymak keren terug

Zaterdagavond om 21:00 uur staat de aftrap gepland voor PEC Zwolle - FC Twente. Het is het duel tussen de nummers 18 en 5 van de eredivisie. Waar FC Twente zich heeft genesteld in de subtop, vecht de ploeg uit de Overijsselse hoofdstad tegen degradatie. Het puntenverschil tussen beide teams is 22 in het voordeel van de Tukkers.

PEC Zwolle-trainer Dick Schreuder, de broer van Alfred Schreuder, is onder de indruk van de prestaties van FC Twente. Hij wacht nog altijd op zijn eerste overwinning in de eredivisie en FC Twente is niet de meest eenvoudige tegenstander om dat te realiseren.

"FC Twente speelt ook gewoon heel goed. En zeker de laatste weken, met vier zeges in vijf duels. Het is daarom zaak om scherp en geconcentreerd te beginnen." De trainer wil in ieder geval voorkomen dat FC Twente zaterdag doet wat het dit seizoen al vaker deed: scoren binnen 20 minuten. "Oppassen dus", aldus de oefenmeester in gesprek met de Stentor.

Schreuder heeft goed en minder goed nieuws kijkend naar de ziekenboeg. Hij kan tegen FC Twente weer beschikken over aanvoerder Bram van Polen en middenvelder Mustafa Saymak. De lijst met afwezigen is ondanks de terugkeer van het tweetal nog altijd bijzonder lang. Clement, Paal, Huiberts, Kersten, Van Wermeskerken en Fernandes zijn er tegen FC Twente niet bij.

Vermoedelijke opstelling PEC Zwolle

Lamprou, Voet, Van Polen, Nakayama, Reijnders, Strieder, Van den Belt, Saymak, De Wit, Tedic en Adzic.

PEC Zwolle – FC Twente

Wint FC Twente van PEC Zwolle en houdt bekerheld Unnerstall de nul? Dan win je 3,35 keer je inleg bij BetCity. Registreer je via deze link en ontvang een FREE BET van 20 euro bij een storting van 20 euro.

Scoort Virgil Misidjan tegen PEC Zwolle de eerste of de laatste treffer? Dan win je maar liefst 8,5 keer je inleg. Klik hier voor alle overige opties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties