Wat deden onze internationals deze interlandperiode? Alle cijfers op een rij

De interlandperiode zit er weer op. Alle vijf de internationals zullen uiterlijk donderdag weer aansluiten bij de selectie voor de voorbereiding op de volgende competitiewedstrijd tegen VVV Venlo. Hieronder een kort overzicht van hoe de internationals van FC Twente het afgelopen week hebben gedaan.

Lindon Selahi

De Albanees kent sportief gezien een teleurstellende interlandperiode. In de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Andorra (2-2, red.) bleef de jongeling 90 minuten op de bank. Tijdens de opening van het nieuwe nationale stadion van Albanië werd hij zelfs op de tribune gezet door de bondscoach. Selahi zag zijn ploeggenoten met 2-0 verliezen van poulewinnaar Frankrijk. Het aantal interlands blijft hiermee staan op één.

Haris Vuckic

Werd voor het eerst in zeven jaar weer opgeroepen voor Slovenië en maakte direct ook zijn basisdebuut in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland. Vuckic speelde 62 minuten mee in de wedstrijd die met 1-0 werd gewonnen. Dinsdagavond uit bij koploper Polen startte Vuckic op de bank en mocht in de 89e minuut invallen. Hij wist de 3-2 achterstand niet meer om te buigen. Vuckic heeft nu drie interlands op zijn naam staan.

Godfried Roemeratoe

Kreeg geen speelminuten in de met 4-1 verloren Elite League wedstrijd tegen Tsjechië onder 20. Mocht dinsdagmiddag wel starten in de oefenwedstrijd uit bij Frankrijk onder 20. Roemeratoe speelde de volledige 90 minuten mee. Oranje onder 20 verloor de wedstrijd met 2-1. De teller van Roemeratoe staat nu op 3 interlands voor Oranje onder 20.

Joël Latibeaudiere

Kende een uitstekende interlandperiode met Engeland onder 20. Won als aanvoerder met 4-0 de Elite League wedstrijd in en van Portugal. Dinsdagavond oefende Engeland onder 20 thuis tegen IJsland onder 20. Latibeaudiere startte wederom als aanvoerder en zag zijn ploeg winnen met 3-0. Het was zijn vijfde interland namens Engeland onder 20.

Giorgi Aburjania

Bleef 90 minuten op de bank tijdens de met 1-0 verloren EK-kwalificatiewedstrijd tegen Zwitserland. Mocht dinsdagavond wel starten tijdens de oefeninterland tegen Kroatië. Aburjania speelde 90 minuten, maar kon een nederlaag niet voorkomen. Kroatië won voor eigen publiek met 2-1 van Georgië. Het was de 15e interland voor Aburjania.