FC Twente Nieuws

"We gaan met vertrouwen richting FC Twente, maar hebben respect voor hen"

"We gaan met vertrouwen richting FC Twente, maar hebben respect voor hen"

Aankomende zaterdag wacht FC Twente een competitietreffen met Willem II. De Tukkers staan momenteel op de zeventiende plek in de eredivisie en zullen goed voor de dag moeten komen tegen de huidige nummer vijftien, die afgelopen weekend met 5-0 wist te winnen van koploper PSV.

[google]Spits Fran Sol nam drie van de vijf treffers voor zijn rekening. "Zelfs fans van Ajax en Feyenoord hebben me gefeliciteerd", vertelt de Spanjaard tegenover Omroep Brabant. "Dat was grappig. Maar nu moeten we de wedstrijd tegen PSV ook weer snel proberen te vergeten en ons focussen op FC Twente. Daar moet alle energie in worden gestoken."

""We moeten niet vergeten dat Twente goede spelers heeft", vervolgt Sol. "Ze staan er nu slecht voor, maar hebben een prima ploeg. Natuurlijk reizen we met vertrouwen af naar Enschede, maar hebben zeker respect voor de tegenstander", aldus Sol.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties