FC Twente Nieuws

"We hadden het moeilijk omdat ze gingen parkeren."

"We hadden het moeilijk omdat ze gingen parkeren."

FC Twente is zeer tevreden nadat het een punt wist te bemachtigen op bezoek bij landskampioen PSV Eindhoven. De Brabanders zijn toch wat minder blij met de puntendeling, de mening bij PSV is namelijk dat FC Twente de bus parkeerde. Toch is de uitslag geheel te wijten aan de goede prestaties van de ploeg uit Enschede.

[google] Al kunnen de Eindhovenaren zich daar niet bij neerleggen. "We hebben het als team lastig als ze gaan inzakken en gaan parkeren. Daar moeten we op gaan trainen, want we hebben daar niet echt een oplossing voor. Twente heeft veel op de counter gespeeld. We hadden het moeilijk omdat ze gingen parkeren. Daar kwamen we moeilijk doorheen. De tweede helft ging dat wel beter." aldus Bart Ramselaar in gesprek met Fox Sports.

Ramselaar was volgens Fox Sports bij PSV de beste man op het veld en toch haalde Cocu hem naar de kant om zo plaats te maken voor een teamgenoot. "De trainer gaf aan dat ik honderd procent moest geven. Omdat ik altijd veel energie in de wedstrijd stop, heb ik wel eens dat ik het laatste kwartier op ben. Of dat vandaag zo was, weet ik niet. Maar de trainer koos voor een frisse kracht." besluit hij.

Foto: Ron Jonker / Sportfoto Oost

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties