FC Twente Nieuws

Weer een klap voor Onder21: "We zijn iedere week gelijkwaardig of beter"

Weer een klap voor Onder21: "We zijn iedere week gelijkwaardig of beter"

FC Twente / Heracles Onder21 heeft afgelopen weekend opnieuw geen resultaat weten te behalen. Op bezoek bij NAC Onder21 ging de ploeg van Mark Looms en Nicky Kuiper met 3-1 onderuit. De ploeg heeft nu al drie wedstrijden op rij niet meer weten te winnen. Toch is trainer Nicky Kuiper positief over de wedstrijd.

"We gaven weinig weg. Beide teams hadden het verdedigend goed voor elkaar, waardoor het moeilijk was er doorheen te komen. Toch creëerden we enkele mogelijkheden uit goed druk zetten." Helaas wisten de Tukkers deze kansen niet om te zetten in doelpunten.

In de tweede helft was Onder21 de bovenliggende partij, maar kwam het in de 59e minuut via een strafschop op achterstand. Na twee afgekeurde goals kwam Onder21 in de 79e minuut op gelijke hoogte via een doelpunt van Driezen op aangeven van invaller Dyulgerov.

Onder21 ging op jacht naar de gelijkmaker, kreeg ook de beste kansen, maar in de 89e minuut was het NAC dat opnieuw op voorsprong kwam. “In concentratie en beleving zaten we waar we moesten zijn. Iedereen had het gevoel dat er nog meer in zat. We kregen nog goede kansen. Maar daar moet er dan wel één van in. Het wordt tijd dat we onszelf gaan belonen. We zijn iedere week gelijkwaardig of beter. De tegenstander scoort, maar wij niet."

In de 93e minuut gooide NAC nog wat extra zout in de wonden door uit een vrije trap de 3-1 te scoren, Onder21 met nul punten achterlatend. "We zijn op de goede weg. Als je kijkt naar de ontwikkeling van ons team, zijn we goed bezig. We hebben het ook tegen de groep gezegd: We gaan uiteindelijk beloond worden", zo besluit Kuiper strijdlustig.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties